Thursday, September 12, 2013

..: kenapa laaaa dengan aku hari nih! :..


Aku pun pelik.


Pelik 1: Aku taktau kenapa pagi tadi aku berbedak bagai. Sebelum ni aku memang tak gheti nak tenyeh tenyeh mekap ke ape kat muka. Pakai krim fair & lovely tu jek. Pastu pakai tudung. Dah siap.

Pelik 2: Parking kat opis ni kalau datang lambat memang la penuh. Aku selalu parking block je la mane mane asal boleh. Asal tak kacau laluan orang. Dah elok parking tetiba nampak ada satu petak kosong. Depan petak tu pun dah ada keta block jugak. Tapi tak kacau la petak tu. Aku pun nak try la masuk dalam parking tu. Tak lepassss! Hahahahaaa.... Besenye parking ni aku takde masalah sangat. Tapi hari ni ntahhhhh....! Sudahnye aku parking balik kat tempat aku block memula tu (-__-')

Pelik 3: Kunci umah besenye aku letak dalam keta. Kat tempat handbreak tu kan ada ruang. Selalu aku letak kat situ je. Then biar je lah dalam keta. Bawak naik opis pun nak buat ape kan. Tapi hari ni aku bawak naik skali. Dah kenaapaaaaaaaa...???? Arrrghhhh..!!

Pelik 4: Aku dah tutup pintu keta. Dah naik kan wiper. Dah amik handbeg sume nih. Tapi nak lock keta, kunci takde. Rupanye kunci masih dalam lubangnye... Kat sebelah stering tu.. Nasib baik lah keta aku ni bukan jenis auto lock. Kalau tidakkkk... Haih laaaaaa.....!!

Sudahnye dalam pada berjalan nak menuju ke lif tu, aku sendiri tanye. 
"Haihhhhh... Kenapa laaaaa dengan aku hari nih?!" (-________-")


Daa... =)

2 comments:

  1. patut semalam tengok muka putih melepak..macam seseorang itu...kahkahkah

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)