Thursday, March 13, 2014

: kali ni betul punye lama :

Lama betul aku tak hapdet blog ni. Ni dh bukan tahap bersawang lagi. Dah bole jadi muzium. Takpun arkib negara. Hahahaaa!

Bukan takde gambar. Bukan takde cerita. Banyak! Banyak gila! Tapi sekarang ni memang aku takde masa sangat nak merewang ke benda lain. Maksudnye time keje la. Nampak tak sebelum ni aku takde keje. Asyik merewang jeee... Muahahahahaaaa... Bukak blog sana. Baca blog sini. Hapdet blog sndiri. Sekarang??? Ape pon takde. Huhuu...

Aku banyak update kat instagram. Banyak tak banyak tapi ade la.. Senang skali taip caption pepanjang. Gambar pun skali harung je letak sume. Kalau nak follow IG aku @itacitot_mohdakhiyar.

Aku dah tukar unit lain. Keje pun dah lain. Transformasi katenye... Kali ni aku banyak outstation. Uruskan kursus untuk lantikan baru. Mcm minggu orientasi dolu dolu tuu.. Lebih kurang la. Bulan 2 hari tu seminggu je aku ade kt opis. Seronok tu memang, tapi penat la sikit. Dengan tak cukup tidonye.. Badan lepak.. Dua minggu pertama ok. Msuk minggu ketiga dah weng. Hahahaa...

Nanti lah aku try. Ehem. Sila fahamkan ayat tu yeh. Aku try. Untuk hapdet live dari tempat kejadian. Sbb masa mmg packed time kursus tu. Peserta pun ramai yg komen pasal jadual padat. Well... What to do. Kate pun orientasi. Kami yang urusetia ni lagi penat weh. Huhuu...

Ok la. Ni je dulu kot. Cuma nak bagitau yang aku masih ada. Blog pun masih ada. 

Aku cuba sehabis mungkin untuk buat blog ni updated, In Shaa Allah... ;)

Daa... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)