Wednesday, April 20, 2011

..: sesi menambah kilos :..

lunch break jumaat lepas aku ke pejabat pos untuk renew lesen keta.
dah lebih brp ari pong. hahaa
dah tu, malas nak kuar pegi renew tu.
takble ke buat sendiri ek. online dgn jpj tu.
pahtu bayar pong online. print jek lesen dengan resit tu. habes cito.
hahahahaa sukati aku jek kan nak buat sendiri.
klw nak ble jek. tapi keje kat pejabat pos atau kat kaunter jpj lah kan ;p

manusia ramai tak hengat!
masa aku sampai nombor giliran adalah 1122 dan nombor aku adalah 1186.
haaaaaa..... ce kira brp lama lagi mau tunggu?
kira tepu gak lah duduk dalam tu lelama.
last last selit jek kat nombor yang takde orang tuh.
ni budak opis yang ajo. salahkan orang lain plak ;p

setel hal lesen tu, dah kelaparan.
tempat sume macam penuh. bese la kan.
kat sini waktu tengahari, jumaat plak tu, mane tempat yang kosong.
memang tak nampaklah.
jadi bila dengan ibu mengandung yang kelaparan, makanan harus cepat siap.
dan tempat haruslah tidak jauh dari pandangan mata.
harus saje okeh. bukan wajib ;)

jadi kami ke sini saje


kat sini haruslah makan selain ayam goreng dan burger kan.
mesti mau specialty dia.
jadi kita order ini


..: mesti mau ma klw ke a&w. slurp! slurp! :..


..: amik set yang prolong corney dog tu. sebab corney dog yang bese tu tempererili not avelebel katenyeeee.... :..


dah setel makan borak borak gosip gosip ngumpat ngumpat cket segala bagai.
moh le kita sedar diri kembali ke pangkal jalan opis yee...

dah petang jumaat. besoknye ade aktiviti satu unit.
berfamily day di ulu yam, gombak.
itu episod lain okeh.


daa..... =)

12 comments:

  1. fuyoo..g da x ajak da..yela..x geng kn..
    sape ibu mengandung tu?

    ReplyDelete
  2. olololooo.... jgn la gitu.. ;)
    mase ni pegi dgn azie, cik sikin, cik yan. dah tau la sape ibu mengandung tu kan... hehehe..
    pegi nak beli bhn2 utk family day sabtu tu. huhuu

    ReplyDelete
  3. cik yan la ibu mengandung tu..ingat kan azie d..huhu!
    oh..i sentap gak..yela..slalu ade pape bgtau kn..skg xde pon..senyap je..=p

    ReplyDelete
  4. elehhh.... baru ni jek xbgtau eh.. jgn nak berdrama. huh! ;p
    yang awak tu emel sonyap yo. owh lupe.
    sebab bukak blog lalu takble bukak sume serentak.
    eh ye ke? hehehehe

    ReplyDelete
  5. eh, takde eh? hehehehe..
    hari ni takde lg.
    ala ain la emel akak dulu...
    hikhikhik ;p

    ReplyDelete
  6. diet diet! control makan! nanti baju sanding tk muat, im jugak yg kene pakai.... hahahaha :P

    ReplyDelete
  7. nak jugak dia enterperem psl baju sanding tu... ;p
    takpe2. kak ita bagi can la klw im nak.
    tapi labuh meleret2 cket la.
    hehehehee ;p

    ReplyDelete
  8. ceyt! nak cakap im pendek la tuuuu, bgtahu kak n nanti.. (berharap kak n backup im. hehehee)

    ReplyDelete
  9. eh tak la... mane ade kak ita ckp im pendek..
    takde kan. takde. takde.
    kak n xble backup.
    dia xtau nak komen camne.
    hahahahaa gelak syaithon! ;p

    ReplyDelete
  10. HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! adoih doi doi... :P

    ReplyDelete
  11. oooooo..... takble kat sini, kat fesbuk kalian membelakangkan diri ku yeee... huh!

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)