Friday, April 22, 2011

..: bertanya khabar dan memberi khabar :..

tetiba dah petang jumaat. aku cuma nak buat episod ringkas tanpa gambar. huhuu...~ ade banyak jugak cerita mahu dikongsi. tapi minggu ni rase macam tak cukup waktu. dah sampai ujung minggu. dah ade program juga weekend ni. memula plan nak tido bersama si temok raisha. tapi macam kena kensel sebab hausmet tidak balik kampung minggu ni. ari keje susah nak borak panjang. so, bile weekend ni dua dua ade di rumah, haruslah borak paaaaanjjaaannnngggggggg kan. hahaha ;p

owh, ade jugak nak hapdet pasal kekusutan majlis nanti. juga nak cerita pasal family day unit yang dah dikhabar ari tu. gambar sume pong dah bersusun dalam folder. tunggu masa nak uplod jek. tengok  lah minggu depan klw mood rajen itu mari yek. 

dannnnn......

minggu depan jugak aku nak melancarkan program diet drastik aku. hahahaa ;p
lagi sebulan lebih jek. jadinye nak taknak kena jugak lah lancarkan program tu. ini semua adalah hasil pengalaman kak n. kate perintis, kena lah folo mentor kan. hakhak! ;D

emmm.... itu saje kot setakat ni. selamat berhujung minggu. dan semoga sihat sihat sejahtera hendaknye korang semua ;)

*minggu ni nak kena obohol [read:overhaul] rumah yang dah brp minggu tak di mop. selamat mengemas! [untuk diri sendiri]


daa.... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)