Tuesday, April 12, 2011

..: jumpe sekejapan saje.... :..

sudah lama tidak ketemu sama ini budak.
hari tu pegi la jumpe dia. sebab nak bagi barang.
tapi dapat jumpe sekejap sajek.
dia datang bersama kawan yang comel-mcm-baby-rasa-nak-picit-picit.
huhuu


..: nama kawan nye pija. memang comel okeh. aku geram tengok kawan dia. dah la kiut. pahtu mata sepet macam cina. pahtu mcm klaka jek dia ni :..

ape barang yang diberi itu....?
kain pasang yang mcm aku tunjuk ari tu.
kami belikan dia jugak. so nanti dia akan sedondon dengan family sume.
jadi kena bagi dia kain tu cecepat sebab takot tak sempat plak nak anta tempah nanti.

nanti jumpe kita laga pipi lagi okeh imm (^_^)


*kak n kate buat kurung pahang kot imm. nanti same sepesen. ape ape kang imm rojer kak n ek.


daa.... =)

6 comments:

  1. hehehehe pija ni mmg muka mcm cina. kakak dia macam arab. entah macamana tah boleh jadik mcmtu.. hahah!

    ouh, yg baju tu im mmg da pk nk buat pahang. dah hanta dah pun... pastu tgk2 kt jb aritu kak n kate buat pahang.. so betul la yg im pk tu same mcm kak n pk. Kihkih :P

    ReplyDelete
  2. lor camtu ke? muka mcm arab pon mesti cantek gak kan. huhuu

    bukan buat pahang la... buat bj kurung pahang.. beso phg tu im nak buat. hehehe ;p

    kak n pesan, buat tangan bj mcm bj kak n masa kak ita tunang ari tu. yg getah tu. mesti cantek im ;)

    ReplyDelete
  3. hahaahaha buat pahang pon bolehhh.. :P

    ouh, nk buat lengan camtu eh.. tp tp..im rase im x buat cmtu kott.. buat biase jelah.. xleh lawa2 sgt, nnt org ingat im pengantin.. kihkihkih :D

    ReplyDelete
  4. eh takpe imm. klw lengan jek yg lawa takpe. sebab pengantin satu bdn lawa. wahahahahaa ;p

    ReplyDelete
  5. nk buat mcmtu kene tunjuk contoh, im xde contoh baju camtuuu.. ni buat kt kwn ofis ibu. camne eh camne eh?

    ReplyDelete
  6. emmmm..... imm amik gmbr kak n yg dia pakai baju coklat masa kak ita tunang tu. tunjuk kat org tu. err... ble ke camtu...?
    klw buat camtu, nanti sume same jek im ;)

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)