Tuesday, April 26, 2011

..: mari berterima kasih :..

salam selasa.... lama dah tak belok ke sini. selalu belok ke tempat orang jek. sekarang ni dalam kepala dah sendat. macam macam dok pikir. nak setelkan itu ini. tapi, dalam pada tu, mari kita berterima kasih pada si manis ini yang telah membuatkan header untuk belok saya!! yeayyyyy!!!



cantek kan dia buat? suke! suke! (^_^)

mekaseh yaaa..... heheheheee.. baru la ade semangat nak membelok selalu. eh, ye ke? hahahaa ;p

daa.... =)

4 comments:

  1. kak ita, dia x muat ek..
    im dah adjust size balik dah.. im edit entry haritu..
    kak ita kalo nk adjust header tu balik, copy balik gamba kat entry mcm haritu k.. im da tuka size dia..sory tau..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. okeh im. kak ita dah buat seperti yg disuruh. mekaseh lagi sekali. hehehe ;)
    *org taktau ape2. size ok ke tak ok main letak jek kat header. hahaha ;p naseb baek ade bakal adik ipar yg pandai buat memenda nih. hehehe (>_<)

    utk komen yg kedua ni, kita msg ek nanti im. *rahsia* ;)
    takpe2. kad tu nanti kak ita anta kat umah kot. sbb bajam mcm nak bagi sendiri kat ibu ayah. lebih proper rasanye =)

    ReplyDelete
  4. *hihihi jgn la ckp sebegitu rupe, malu ai.. :P

    comment yg harus didelete : ouh ha boleh je.. nk bg sendiri pon xpe.. im okeyh je.. ;) oryte nnt kite msg benda tu lain kali..

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)