Thursday, October 13, 2016

..: Kemaskini Kehidupan (Life Update) Episod 1 : Birthday :..


Assalamualaikum. Hi.

Kemain lagi tajuk kemaskini kehidupan. Haha...

Sila lah merasa bosan membaca cerita yang sudah basi. Ni harijadi aku dengan Hadi. Kami kan sesama bulan September. Jadi sambutan bulan yang sama lah. Bulan lepas. Dah sebulan baru nak tepek sini. Hahahaaa...


Ini masa birthday aku. Layan donat J.Co saje. Tanpa kek. Anggap je la donat tu macam kek. Pun boleyyyy... Huhuhu.. Ade sambungan lagi cerita pasal ni. Nanti lah lain episod. 


Ini birthday Hadi. Biasalah kek dari Secret Recipe. Ade 5 perisa berbeza. Kalau beli sebiji banyak sangat. So kita beli macam ni puas sikit makan. Hehehee...


Ok tu je dulu. Anggap lah ini warm up session sebelum aku hapdet secara bertalu talu.  Hahahaaa...


Daa... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)