Wednesday, July 13, 2011

..: raisha pegi uptown :..

Plan ni macam hati kering jek. Sebab risau gak si temok ni mengaruk ke kan. Nasib baik lah mood dia ok. Cuma dah hujung hujung tu, dia dah penat dan boring kot. Ade la bunyi cket cket jek. Tapi sebab cepat sumbat susu, so takde la berpanjangan rajuk dia ;)

Kami [aku, suami, idot dan kemal] owh, serta raisha. Heheheee... Kami ke uptown mines. Memang besar dan banyak kedai. Tak habis jalan malam tu sebab kesiankan si kecik ni. Plus, kami pon dah penat gak. Jadinye nanti bile bile sambung jalan lagi. 


 ..: dia nampak mcm budak dah besar kan =) :..


 ..: ibu dan abah raisha :..

Masa dalam perut ibu dah bawak 9 bulan. Ni bila dah kuar, turn abah plak dukung raisha. Hehehe...


 ..: bersama idot :..



 ..: kami makan charkuetiaw. ok la rasa dia. sebab makan panas panas kan :..


..: budak tak reti duduk diam :..


..: buat muka ketat :..


Ok lah. Sudah sudah la tu tengok muka ecah... Penat dah ni...


..: kita minum duluuuu!! huhuuu~ :..


Daa..... =)

2 comments:

  1. a'aa, raisha nmpk makin besa.. haih, mmg la makin besa kan, xkan makin kecik..

    yg makin kecik tu im jerr.. hihi :P

    ReplyDelete
  2. betul. betul. betul. (layan kehendak) ;p
    im mmg makin kecik jek tgk.
    dlm gmbr2 im dgn kami, sume kan im kecik jek. hehehee... ;D

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)