Wednesday, September 19, 2012

..: Sebelum & Selepas :..










... sebelum ...



 ..: Kelihatan sungguh betapa kemalasan melanda diri. Sampaikan kain baju pun dah melimpah dari bakul (-_-") :..





... selepas ...



 ..: Bila dah siap lipat takde lah banyak sangat bajunye. Hmm.... Mungkin bakul tu yang kecik. Kena beli bakul yang lebih besar, mungkin :.. 




... sebelum ...


 ..: Kesian kekasihku, sopak nombor platnya. Huhuu :..




... selepas ...


 ..: Tidak lama kemudian beliau sudah hensem kembali. Weeeeee..~~ *bungaapi30das* :..





... sebelum ...








... selepas ... 






... sebelum ...






... selepas ...



Kegilaan menjahit manik kembali! Heheheee... Ini semua Idot punye pasal lah. Dia mintak aku jahitkan manik untuk baju raya dia. Bila dah start tu aku pun kemaruk la balik nak menjahit manik nih. Tangan rasa gatal je nak jahit. Cari balik baju baju plain yang ada sebab nak ditambah manik. Hahaaa..




*Memula niat di hati nak buat wordless wednesday. Naseb baik tak jadi. Dah tiap gambar pun ada caption, wordless lah sangattt kennnn.....! ;p


Daa.... =)

4 comments:

  1. suka pla dgn sebelum & selepas kat blog ni :)

    oh ye suka brg2 preloved tak?
    mai la singgah http://projekfesyen.blogspot.com
    macehh..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaALLAH, will do..
      thanks sudi singgah sini, projek fesyen ;)

      Delete
    2. yeayy...berjaya join jemaah kamu...yg ke 29 :)
      oh tggi ek?sma ler..bg kte yg tggi2 ni ssh kn nk cari dress yg labuh2? :(

      Delete
    3. kita pun dah join jemaah awak. rapatkan saf. rapatkan saf. ehh? hehehee ;D

      awak tinggi jugakkk?? waaa bestnyeeeee... ade genk! heeeee.... (^_^)
      tau takpe, sbb tu mcm x konfiden je nak beli dress online. kdg2 ukuran dia bagi tu lari cket.. klw awak ade info mane2 online shop yg jual dress utk org mcm kita ni, nnti kita sharing2 yek =)

      Delete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)