Wednesday, September 12, 2012

..: terperap tapi tak basi :..































Kan? Simpan la lama mane dalam blog ke dalam pc ke, kompem tak basi punye. Berulat pun tidak. Hehehee...

Ada yang home-made ada yang kedai-made. Korang tengoklah mana yang tak semenggah tu home-made lah. Hehe ;)

Aku upload sekarang sebab aku dah kenyang. Jabatan aku ada buat jamuan raya. So, tidak lah risau terliur ke ape ke bila tengok balik gambar gambar ni semua. Errr.... Okeh la... Goyang la jugak tengok ABC dengan jus buah naga tu.... Kueytiaw goreng dgn mee sup tu pun. Nasi ujang tu jugak. [Eh?] Haihh la...! (-___-")


Daa.... =)


2 comments:

  1. gile terliur...
    rase nak beli sekarang aje..

    ReplyDelete
  2. heheheee kan
    tu la, tuan punye ni pun tiap kali tgk je rasa nak. hahahaa

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)