Wednesday, August 19, 2015

:.. sum up part 1 : raya 2015 :..


Hi. 

Dah habis raya baru nak cerita pasal raya. Nampak tak betapa aku kemalasan tahap gaban. Huhu... Lantokkkk janji ade..

Memula cerita raya. Tahun ni giliran rumah family aku sebab adik beradik Hadi pun semua raya umah mertua. So bapak dia bagi can kat kitorang. Tahun depan baru kumpul reramai. 



 





Gambar pun kita sum up je lah. Haha! Tema tahun ni jubah jubahan ye.. Sungguh Islamik gitewwww... Ni abah la yang suruh ni. 


Jamuan raya opis.





Makanan banyak lagi tu sebenarnya. Sampai tak muat meja. Kena tambah meja lain. Gambar pun banyak tapi aku malas nak godeh. Perangaiiiii sangat! 
Yang berderet gambar sebaris tu, cuma ada dua orang je perempuan, itu lah unit aku yang selalu keluar pejabat menguruskan kursus/latihan untuk pegawai lain. Gambar 4 orang tu, dua dari kiri tu penyelia aku. Owh memang tema hari tu hijau. Hehe..


Beraya dan lunch di rumah Nadia.


Tak cukup korum ni sebab Jiha takde. Susah nak dapat kumpul semua sekali. Ini pun kira keajaiban jugak sebab plan sekejapan je jadi. Selalu tu plan berbulannnn tapi hampeh!


Nanti kita sambung part 2 pulak. 

Daa... =)

2 comments:

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)