Monday, January 31, 2011

..: si keCik dAh toMbaM :..

aku sangat geram sama ini budak kecik. masa dia lahir bulan 10 tahun lepas, mmg dia kecik. halussss....
tapi dia panjang. so aku assume yang budak ini akan tinggi nanti. cantek ohh.... ;)

mari lihat perubahan dia 

ini masa di awal kelahiran dia ke dunia.....

 
 
 
 
 ..: gambo sume masa dia tgh tido kan. pejam jek mato ei... :.. 



 
 
 
 
..: ni dah colik mato cket. tapi dia blm nampak lagi masa ni :..


sikalanggggg......


 
 
 
 ..: dia sudah tembam woooo..... gerammmmm! [maafkan lah jari itu ye ;p ] :..

dia dah peramah skang tau.
sebelum ni dia asyik nak ek ek ek jek. takble jauh dgn ibu dia.
pahtu bising cket pon dia mcm tak selesa dah.
skang ni, dah beso cket kan. dah pandai sengih sengih.
pantang agah jek, mula dia pong nak 'bebual' gak. mcm iye iye jek.....
pipi pong dah layut dah. 


 ..: tgk pipi dia dgn akim dah sama layut. besh jek kan dia landing ;) :..


..: dah pandai angkat kepala lagi ha. kira mcm dia dah 'kuat' lah tu.... hehehe :..

tapi ini budak mmg tau. ari tu aku dokong dia pong, dia taknak sandar kepala dia kat badan kita.
nak berdiri mcm budak dah beso tu ha. dia dah berisi skang. geram jek tgk.
skang ni takble dekat sgt. sbb aku risau. ye lah dia baby lagi kan. 
aku ni dahla baru jek elok dari ciken dance pok. taknak lah cium cium dia lagik.
klw ikut ati yg geram kat dia ni. mmg dah kena gomol dah. huhuuu

pahtu, ibu dia kata, dia dah suka dibawak jalan skang.
letak dalam stroller tu, sorong jek. suka lah dia. tapi bile benti jek nnti ade la dia buat 'sound efek'. heheheee.... 

takpe takpe..... raisha beso cket lagi nanti mummy plak bwk jalan eh..... (^_^)


daa.... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)