Thursday, August 28, 2014

..: habiskan cerita raya :..


Memang ketinggalan sangat kennnn... Haha
Tak kisah lah asalkan gambar yang banyak dalam henpong ni tidak disia siakan. Huhu

Jamuan raya di opis. Macam biasalah mesti buat tetiap tahun.



Kek yang dipenuhi cheese. White lady kek. Memang kehantuan lah kalau nampak kek ni. Huhu..



Kaunter dessert yang menjadi perhatianku. Tengok je dah rasa teruja dah. Owhhhh macam nak nak je dengan popia sambal tu. Huhu..




Dua gambar atas adalah hasil makanan kami [read:4 orang makan]. Dan gambar yang last ni aku eksen je tu tengah potong krim karamel. Sudahnye lembik terkulai. Tapi takde sape tau sape yang punye keje. Hahahaa..


Gambar  bawah ni pulak time pegi open house.







Kemal & Idot, aku, tuan rumah [zurek & shah], YB & Aida. Budak budak tu anak anak mereka. Yang diri kat Aida tu Raisha, anak Idot. Lepas abes makan kat rumah zurek ni aku ada jemputan kawen plak. Makan dua tempat je pun dah sengkak perut. Camne la agaknya orang yang ada 4 5 biji rumah open house dalam sehari tuh. Perghhh (>_<)


Daa... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)