Friday, April 15, 2016

..: CAMPUR-CAMPUR :..


Hari tu yang dah agak lama jugak, kitorang pergi makan steamboat. Yang ada cuma aku, Hadi, Kak N, Abg Nizam, Imm dan Uri saje. Anak anak diorang pun ikut tapi tido. Mak abah dengan family Kak Iza tak join.








Kak N, janganlah tengok begitu. Maafkanlah beliau. Beliau masih menyusu badan (>_<)


Gigih betul suami isteri ni. Hehehe...


Pada kejadian yang lain pula...

Aku dah try minum susu kambing brand Khalish ni. Sedap jugak. Tapi kena minum yang perisa coklat. Kalau yang asli tu maunye tak tertelan dek tekak. Huhu... Ini pun aku olah sikit campur ovaltine. Lagi ngam rasa sedap dia tu. Sekarang aku bancuh siap letak oat. Masuk dalam termos, bawak pegi opis. Sampai tengahari bole minum dan rasa kenyang. 


Ini Hadi masak. Ayam kuzi katenye. Tapi macam terkering pulak. Ok lah sedap jugak. 


Aku buat butter cake sebab bahan semua ada kat rumah pastu macam senang je nak buat tu. Yang lapisan coklat tu aku letak coklat Van Houten. Makan panas panas sedapnyeee! Coklat tu cair. Peh! Resipi dari sini

Tetiba macam takde mood plak nak hapdet. Tadi pagi kemain lagi berkobar. Apepontakbleyyy... (-___-)


Daa... =)

2 comments:

  1. ini kuang asammmmmmm kahkahkahhhh bila masa laaa dia curik ambik gambo niiiiiii... kenape laaa imm x perasan langsung! whyyyyyyyyy hahahaha... nampaks sgt menikmati tu.. dgn hannan n aisy tido kan.... heaven sgt.. hehehee selalu makan kejar2... tak puas.. gilir2... lain kali boleh pegi lagiiiii... *harap2 hannan n aisy kawtim lg tido same2, hahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehee... Kita kan mamarazi ;p
      Kan.. Puas hati la makan kat situ. Bahan bnyk. Marjerin x kedekut. Ok la. Memang nak repeat lagi nanti bebila

      Delete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)