Wednesday, August 24, 2011

..: berbuka beramei ramei :..

Ini adalah bersempena kehadiran Kak N ke kl ari tu. Nak shopping dan jumpe encik suaminye.. ;)

Masa hari sabtu, memula tu plan nak pegi jalan TAR petangnye. So, suruh la si kesayangan 
[im] tunggu kat kl saje. Di Masjid Jamik. Nanti amik dia, terus boleh ke jalan TAR bersama sama. Jap lagiiiii.... ondaway nak amik dia tu, hujan lebattttt!! Pahtu jalan jem tak hengaaatttttt! Belok jalan ni jem. Masuk susur sana jem. Pahtu polis tutup jalan. Ishhh! Macam macam sungguh. 

Terus kensel jalan TAR. Jam pun dah dekat pukul 6. Masih stuck dalam jem dan hujan lebat. Buat plan last minit nak buka di mana. Macam macam idea kuar masa tu. Jalan mudah, kita kembali ke putra dan berbuka di sana sajeeee.... huhuuu

Selain im, ade jugak abang [owh, kami mmg panggil dia abang. kawan kawan pun panggil dia abang]


 ..: nasi kerabu untuk aku, kak N dan abang :..


 ..: roti john lennon :..


 ..: nasi putih + lauk pauk [encik suami] :..


 ..: ayam percik untuk dimakan bersama nasi kerabu :..


 ..: nasi putih + lauk [abg nizam] dan kerabu perut :..


 ..: nasi goreng kampung [im] :..


 ..: kuih muih :..


 

 
 ..: tak sabar menanti waktu berbuka :..


 ..: abang ni mmg tak reti diam. nak amik gmbr pon susah :..


 ..: si kecil juga letih berpuasa. hehehee :..


Bila masuk waktu, ape lagi... serangggggg!!! Hahahaaa ;D


..: selesai serangan ;p :..


Kuih muih dan roti john ditapau bawak balik. Sambung makan kat rumah pulak. Heheee..


Daa.... =)

2 comments:

  1. pastu perut berat tak larat nak meneruskan kehidupan selepas itu. (kehidupan di uptown)

    ReplyDelete
  2. bukan perut jek. kaki pon. dan mata juga. tapi sume berlakon mcm menten lagi. padahal... haihh...!

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)