Thursday, March 28, 2013

..: Kurusussss :..


Gmbr yang memula ni kursus kat tempat lain. Aku tepek sini sebab nak tunjuk gambar bilik je. Bole? Hahahaa ;p



Kursus di Cameron Highland. Bila tu jangan ditanya. Nanti kantoi cite dah basi. Hahahaaa... ;p
Kedua dua beg atas katil tu beli online kat sini ---> klik sini meh ;)


Yang bawah bawah ni gambar masa kursus di Melaka. Ni kira tak berapa basi sangat la.. Hekhekhek ;D
Kursus tiga hari. Tapi gambar cuma beberapa saja. Sebab ape ntah. Malas kot nak amik gambar sangat. Huhuhu...


 ..: Gambar di pagi hari. Memang betul pagi. Tengok langit tu. Masa ni kira fresh la. Baru turun nak sarapan. Itu Ika, opismate dan roomate masa kursus. Gila tak berkembang. Duduk dgn org yang sama je... Badan je yang kembang. Hahahaa :..



Di malam hari kami keluar berjalan jalan di bandar Melaka. Merasa la naik Menara Taming Sari tu =)







Kalau bole tengok la, kat swimming pool tu ade orang tengah mandi. Heheheee.... ;D



Dan ini lah hero hero yang membawa kami berdua berjalan jalan malam itu... 

 ..: Zul, Haslee dan Wan. Wan ni memang orang Melaka. Kira dia lah yang jadi pemandu pelancong [pelancong sangattt...!] kami masa kat Melaka tu :..



..: Ini drebar. Hakhakhak ;p  kami pegi kursus ni tumpang keta dia saje... So, bagi la gambar dia lebeh sekeping. Huhuu... Timekaseh zul bagi tumpang ;) :

Ok la naik menara tu.. Masa dia naik tu memang macam meremang gak. Sebab dia terus zuppp! Naik atas. Pastu dia turun selo selo... Berpusing... Nak kata gayat tu bole tahan laa.. Ku tahankan sajorkk... Hahaa..


Time kursus macam ni la besh. Dapat jumpa kawan kawan yang sama sama lapor diri dulu. Ada jugak yang sama satu jabatan, tapi sekarang dah tukar ke jabatan lain. Macam reunion gitu. 




Sebelum balik tu bergambar kenangan mengusik jiwa dulu lah. Eceh!






Tiga orang wanita [perghh!] yang ditengah tengah itu adalah housemate pada suatu masa dahulu. Hehehee.... Skang ni, yang kanan tu sedang mengandung 5 ke 6 bulan camtu la. Semoga sihat dan selamat melahirkan. 



Daa... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)