Thursday, October 21, 2010

..: pOjek baLiNg tePuNg_ePisoD 2 :..

merujuk kepada entri terdahulu, di mana aku dan kemal yg kena, skang giliran ain pulakkkk...... hahahahaaaa!! gelak syaithon!

aku deal dgn anas, baekkkkkk punyeeee.... heheheeee ;p

mula mula, kami plan [idot : aku : pizi : yb] suruh anas bwk dia kuar. konon konon nak g mkn la kan. tp kami dh standby kat bawah umah dia. alaaaa..... cite lbh krg same la dgn yg kemal kena tu.

kami jumpe anas dulu kat bawah tu, bagi final touch lagi [eceh! ;p ], pahtu bila anas naik nak amik dia, kami pong standby le nyorok kat mane mane tpt yg tdk kelihatan.
elok jek dgr tapak kaki diorang dgn sore anas tuh, kami redi tepong kat tgn. si kemal redi air. pahtu ade telo gak. haruslah pakej kan. heheeee
ini le hasilnyeeeee.......

..: ni jek yg sempat. si idot ade rakam video. tp maleh nak upload. huhuuu~ :..

mmg banyak gak la dia kena. tebal weh tepong melekat kat baju dia. tambah air lagi. telo lagik. huuuuuu.....
member dh pakai baekkkkk punye cantek kan nak kuar mlm tu. jap lg kena naik mandi balik sblm kami betol betol kuar g makan dan potong kek segala bagai. 

hepi 21st besday ain! owh ye, besday dia adalah pada 16hb oktober. dan kami laksanakan pojek ni awal supaya dia tak bajet pong yg kami akan buat pd hari tersebut. hehehheee

who's next? heheheheheeeee ;p

daa.... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)