Tuesday, October 26, 2010

..: maSih daPat Lagi! hoYe! hoYe! (^_^) :..

walaupong besday aku adalah pada bulan lepas, iaitu bulan september dan skang sudah masuk bulan oktober, tahtapiiiiii...... tahtap mak dpt adiah lg nokkk.....! jgn jeleshhhh..... heheheheheee ;p

okehh.... memula kita tunjuk yg ni dulu

..: ini adalah adiah buku drpd bubu kepada adik saya ;) :..


..: sebelah dalam :..

buku ni sangat 'alam semulajadi' tau.... tgk cover dia tu. ade daun daun dgn kulit kayu. ade ranting lg. pahtu belah dlm dia ni jenis kertas yg kaler kuning kuning tu. yg mcm kertas stok dh lameeeeeee....... punye tu ha. tp dia tebal. kat mane le agaknye budak ni beli. unik sungguh =)

dan ini adiah terbaru yang aku terima drpd azie

..: tunjuk kotak dulu. yg ni pong dgn kotak kotak dia cantek weh. i likeeeeee...... ;) :..

..: ha ni lah isi dalamnye. mug yg kurusssss tinggiiii..... [akak nak jadi kurus gak lah camni azie. hehehee] :..

..: kotak dia same corak dgn mug ni kan =) :..

time kasih! tenkiu! toce! arigatogozaimasu! merci! hohoooooo~ 

ade sape sape lg nak bagi adiah ke? bagi lah bagi lah. ehh.....? ;p

*adiah im tu dh lame dlm keta. tp baru skang sempat nak belek dan tgk betul betul ;) 
**time kasih kat semua! (^_^)

daa... =)

4 comments:

  1. hahaha "bubu kepada adik sy..."
    hmmm lame x bukak blog..
    busy sgt..
    n sorry x reply msg kak ita aritu..
    x engat mase tu bwat ape..
    tp mmg xde mase sgt la.. ;(

    ReplyDelete
  2. hahaaa... he called u bubu wat... ;p
    emm... tu lah. tunggu gak im komen. sbb tau im mesti akan komen entri ni ;)
    ptt lah bg msg pon sonyap yooo... tgh exam ke?

    ReplyDelete
  3. x x, belum exam lagi..
    8hb baru exam.
    busy dgn project2 bersepah.
    tension gile. stiap subject ad project.
    keje bukan sikit2 punya keje pulak tuu.
    sume nak kene perah otak.
    2malam x tido pon ade tau.
    mmg dah biol dah.
    sume dah sem im tgh stress.
    x leh gurau2 sume muke ketat.
    haha.. sory eh kak ita..

    ReplyDelete
  4. owh, okehh2... sbr im. tenang2... selamat berjuang! cayok2! (^_^)

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)