Wednesday, September 7, 2011

..: bagi le tengok walaupon aku takde. huhuu :..

Selamat Hari Raya ke-9! Haaaaa?? Apeeee?? Dah 9 hari dah raya?? Baru hegeh hegeh nak hapdet. Atoilaaaa.... Nak buat camne kan. Bizi lah [katenyeeee....] + malas pon ye jugak

Hari Raya pertama tu, adik beradik mak nora telah mengadakan majlis tahlil untuk arwah atok senah yang meninggal dunia 26hb Julai yang lepas. Juga untuk ahli keluarga yang telah tiada. Aku tak dapat join sebab raya pertama tahun ini adalah giliran untuk beraya bersama family encik suami. Huhuuu...
Takpe. Takpe. Mari lah kita menatap gambar hari raya family ku. 

 ..: ini adalah adik beradik mak nora [yg masih ada] mengikut turutan. yg duduk kiri tu mak ngah, mak uda [mak nora], mak andak, mak anjang. atas berdiri kanan cik koy, mak mah, & cik kadir :..


..: ini family mak nora [tanpa aku. sob..sob.. ] :..

Takpe, InsyaALLAH tahun hadapan kita repeat lagi bergambar 1 family okehhh ;)


 ..: family besar arwah tok senah & arwah tok mat :..

Tema family ku tahun ini? Merah hitam =)


..: (^_^) :..


 ..: big sista's family :..


 ..: kak n & abg nizam :..


 ..: pemandu tegar yang baru balik dari keje malam raya tu :..


 ..: si bongsu yang jadi tukang-amik-gambar tegar :..

Gambar aku masa 1st raya tu sudah lupa mahu snap. Jadi, nan ado lah yo. Heheheee
Cuma aku bagitau jek lah yang tema aku tahun ni kuning kuning coklat camtu. Lebih kurang la... Nanti kalau aku ade pakai lagi baju tu, aku kompom tepek kat sini punyeeee.... ;)



Owh, aku telah termissed saat saat ini.... 


..: bergambar secara freestyle bersama mereka. huhuhuu.. :..



Tapi, ini lagi shoooo.....!
Posing daring dari si amoi kecik



..: tite pon akai aju kuyung eyah itam tauuuu.... ;p :..


*Al-Fatihah untuk mereka yang telah tiada pada Aidilfitri ini....
** Terimakaseh kak N atas gambar gambar dari fesbuk anda. hehehe


Daa.... =)

2 comments:

  1. Im rasa mcm im pon dah terrrrtarik dgn merah hitam. Opsss :p

    ReplyDelete
  2. heheheee... cantek kan? wane berani kan merah tu. kwn kak ita kate kaler merah itam ni gothic ;)

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)