Thursday, January 19, 2012

..: bertemu si manis kesayangan ;) :..

Siapa lagi kannnnn..... Mestilah budak ini ;)





Kami ke Jusco ioi Mall Puchong saje. Sebab kak N tu nak sangat pegi Jusco. Nak cari baju untuk keje. Sementara dia cuba baju dalam fitting room tu, kami posing posing dulu kat luar. Huhuuu....
Fitting room dia bole tahan besar jugak lah. Kami bertiga pun muat masuk sekali. Tu gambar gambar aku sambil memegang baju baju yang kak N nak cuba. Sampai kompius. Mane satu baju dia, mane satu baju yang masih ada tag Jusco. Hahaaaa ;p


Bila dah jumpaan tu, sesi sesi macam ni mestilah ada kan ;)







Tak cukup kat ioi mall, kita sambung kat rumah pulak. Kali ni mr. photographer pun join sekali ;)



Aku suka dua gambar kat atas ni. Nampak mcm dalam frame kan. Padahal gambar depan cermin je =)





Kebetulan kaler kami bertiga lebeh kurang aje pada hari tersebut. Terus berangan jadi pengacara tv yang ade sesi photoshoot. Wahahahaaa over ko! ;p




Signing off....



..: tiga personaliti telebisen yang bertemakan biru ;p :..

Sehingga bertemu lagi di episod yang akan datang... *wah tetiba*


*berangan itu free. so takpe lah kan. heheh ;p


Daa.... =)

2 comments:

  1. hehehe malulah bile bace tajuk entry ni.. sorry tau tau, dah lame x blogwalking. kat office tak dapat bukak benda2 alah ni.. + keje besepah2 tunggu. thanks utk entry ni, i lebiu, i missiu =)

    ReplyDelete
  2. baca tajuk je kewww.... huuuu ;p

    takperrrrr... tau dah kamu tu skang bizi kan. untuk masa depan, takpe lewwwww....

    ololoooo... missiutuuuuu ;)

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)