Thursday, January 12, 2012

..: Dua majlis dalam satu cerita :..

Aku combine kan terus. Sonang kojo. Hahaaa ;p

Yang satu wedding ex-housemate aku masa bujangan dulu. Dia orang muar. Husband dia org kelate.


Janji nak pegi saing dengan dua orang lagi ex-housemate. Linda dan kak ita jugak nama dia. Kami konvoi tiga kereta. Sementara tunggu mereka sampai, ai posing dulu yek. 


 ..: nampak tak lense yg aku pakai tu. beli online :..


Masa mula mula gerak tu cuaca elok jek. Masuk hiway je hujan. Masuk area Johor lagi lebat hujan. 


 ..: dengan linda. mak oi. besonye muka aku (-____-") :..



Bersama pengantin, Farah. Cantek warna dia. Pink hitam. Baju pun cantek. Orang pun cantek. Semua cantek lah. 


 ..: hantaran :..


 ..: ini adalah kepala katil dia. simple jek tapi aku rasa cantek jugak :..


 ..: pelamin dia pun cantek. haihhh.... kenapa semua pun cantek cantek belaka nih :..


Tunggu sanding sekejap. Adat Johor kan, setanded lah. Mesti ada tol. 

 ..: tol di muka pintu :..

Ko tengok camne dia punye sendat tu. Dengan orang nak amik gambar lagi. dengan videoman lagi. Kami duduk kat belah tepi ni mcm tesepit dah rasa. Masa pengantin lelaki sampai ni pun masih hujan lagi. 

 ..: tol di kaki pelamin :..


 ..: akhirnya dapat jugak bersanding berdua. eceh! :..


Tak lama lepas sanding tu, kami gerak. Kak ita dah gerak dulu. Au dengan linda berhenti sekejap kat petronas. Lepas tu sambung perjalanan dan terus berpecah. Linda terus balik Putrajaya. Aku stop kat ayer keroh dan jumpa Kak N kat situ. 


Yang kedua wedding saudara sebelah encik suami. Kat seromban. 


Aku segan nak amik gambar. Hahaaaa! Diorang punye kamera gabak gabak. Paling koman pun aku nampak Samsung punye adik badik tu jek. So ai amik sipi sipi je lah. Huhuuu
Masa ni pengantin sedang berarak masuk ke dalam dewan.



..: gambar sendiri haruslah tak segan nak amik kan ;p :..




Signing off.... 


..: tetiba ade cahaya keimanan kat situ. ehh?? hahahaaa ;p :..



Daa.... =)

2 comments:

  1. la dah tak jengah blog ita cetoto ni..ekekke..amboi jalan2 sakan..kemain buntang mata dia tu..hhheheh..lawa2 :p

    ReplyDelete
  2. heheheheee timekaseh kak ;)

    akak pun jln2 kemain jauh lagi pi utara nu. pi kl lagi. segala teluk sume pun pi. seronok jek baca =)

    thanks singgah kakak comel! (^_^)

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)