Wednesday, December 15, 2010

..: keNduri aQiQah raiSha nUr imaN :..

ari tu aku balik kampung di samping undangan idot utk datang kenduri aqiqah si raisha nur iman yang sudah berusia 2 bulan itu. aku dtg dah petang gak. dlm kul 5 lebih kot. sampai umah family idot lebih kurang kul 6 lebih. masa tu raisha dah nak mandi dan tidooooo....

jadi, gambar gambar ini semuanya dia tgh lena tido. ok la kan ;)

..: aku amik gambar dia dalam buaian :..


 
..: yg silau tu adalah flash dari henponggg.... owh ye, dia dh berisi cket kan (^_^) :..


..: idot dah jadi ibu..... ;) :..


aku nak gak amik gambar dgn ibu dia. lama takde gambar bedua dgn idot ni. tp bilik dia ni lampunya kat pintu. jadi, aku duduk membelakangkan cahaya lampu tu lah. jadi, hasil gambar tidak memuaskan.... 

..: ni aku dh edit bagi terang cket. tp still tak besh :..

..: try gak lagi. tp same jekk.... ke aku beso sgt sampai melindungi idot? mmg beso pongg... hahahaaa :..


..: buat muka pelik "apsal tak jadik ek"... hmm.... :..


pahtu masa ni tgk mcm dh ok. amik la lagi gambar dgn idot. hasilnye.....


..: gitu la gak.... emmm..... :..


nak tau apa raisha kate?? 







\/










\/










\/











\/












\/












\/




..: lantak lah ibu dgn mummy sibuk nak begambo. raisha nak tidooooooo..... hahahahaa ;p :..

gerammmmmm sama ini budak. cepat beso ye. ble mummy bwk jalan. huhuuuuuu (^_^) 

daa..... =)

4 comments:

  1. gambar last tu comey giler!

    gambar len tu cm xbape besh coz mempunyai bayangan kemal..
    dan paling x besh gmbr mummy ngan ibu coz aunty ain xde..lau ade musti gmbr tu comellllllll!!

    =p

    ReplyDelete
  2. dia mmg muka kemal ain. sungguh jelas kan. "anak abah" katenye.... ;p

    tu lah. dh lame kita tak gmbo complete set. huhuu

    ReplyDelete
  3. huhuhu!akak tau x malam td mase ain mandi ain sempat pikir camni.."esok malam annas ajak kua..syok jugak lau sume berkumpul..nak mesej semua orang la.."abis tu baru teringat..raisha nak campak mane????huh!

    budak kecik..tulung cepat besar ye..aunty nak lepak lepaking ni..huhu

    ReplyDelete
  4. raisha kita angkut jek skali. wahahaha ;p
    tp mmg takble pon ain... mak bpk kemal ade kat umah kak idot..

    dh bsr kang dia plak yg ajak kita lepak2. heheee

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)