Monday, December 20, 2010

..: KoNteSt bLog teRkeMaS :..



okeh. sila jangan salahkan aku bila episod bersidang itu tertangguh lagi. [ceh! ade org kesah keee....??] hahaaa... kerana si budak kesayangan ini telah mengTAG diriku untuk menjadi kontesten dalam kontest yang tersebut di atas. 

owh, ini 1st time aku masuk kontest tau... walaupong aku mmg tak brp yakin untuk menang, tapi takpe. hantam sajalahh. mari kita sama sama lihat syarat yang telah disyaratkan okehh....;)

aku telah mengkopineskepi kan nya.. sonang koje.... kehkehkeh~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D  <- - - see.... tiada paksaan okehhh ;)

make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah.
buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .

bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
 
kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
 
tag 3orang blogger ok :)
 
3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
 
update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)

okeh itu saja syarat syarat nya. mudah bukan....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


jadi....... dengan ini saya ingin mengumumkan bahawa....
dengan sukacitanya saya amat berbesar hati mau tag
mereka ini....

yang pertama tama : cik nur ain zulaikha kita ni

yang kedua dua : cikgu yang comel ini

yang ketiga tiga : pasangan yang suwit ini

heheheee.... sila lah buat ye... jgn sogan sogan ;)

daa.... =)

2 comments:

  1. hihik, suke lah suke lah.
    "si budak kesayangan"

    :PPPP

    ReplyDelete
  2. hihihik! malu lah malu lah
    *kantoi* ;p

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)