Wednesday, December 15, 2010

..: berSiDang_epiSod 2 - oraNg kUat :..

okeh sambungan yg ari tu. bila kita buat majlis melibatkan org besar besar ni mesti lah ade org di sebaliknya yang nak kena uruskan sume kan. macam contoh tempat untuk bersidang tu, nak setel pasal makanan, nak deal dengan org kat tempat tu, skrin nak pakai bp sume sume tu lah kan. pahtu nak kompemkan sape yg akan wakil untuk persidangan tu, brp ramai nak datang, segala macam mak nenek lah.

ha mari kita tengok siapakah org yg kuat itu....... walaupong tak beapa nak kuatlah. wahahahaa sempat lagik ;p 


..: owh, jangan tertipu. mereka ini org kuat gak. tp org kuat bergambar. hahaaa ;p :..

mari kita lihat yang seterusnya

..: ehh.... mereka lagi??? ha ini kan sudah jelas menunjukkan bukti yg aku bgtau td :..


..:: errr..... korang layan lah dulu mereka mereka ini ek. sampai kita ketemu yg betul betul kuat tuh. hehehee :..


 
..: okeh ini kuat berlakon. wakakakakaa! taklah. ini serius okeyyy..... tengah bincang dgn diorang tu untuk tempat makan vip dan pegawai pengiring :..


 ..: alip. ha ini boleh la dikira sebagai org tak berapa kuat :.. 


 ..: fikri. ini juga :..


..: encik din. errr..... ble la gak. hahaaa :..


..: okies. ni kita bg tgk sipi sipi dulu.... :..



..: haaaaa...... ini lah mereka itu.... cik sikin dan puan nazlian ;) :..


..: itu yg sdg bercakap di telefon sambil makan itu adalah bos. nak kata kuat pun tak kuat sgt lah. boleh lah. wahahaa ;p :..

kita bagi can la kat org ni untuk gambar dia lebeh cket.

 
..: tgk.... melebar senyum haaa.... ;p :..


okies, signing off for dis episod..... 

..: dengan peace terbalik dari cik sikin. dan jari telunjuk aku. hehee ;) :..

akhir kata, nak  kuat makan lah ubat kuat. ehh ??? ;p


*to be bersambung lagi...

daa... =)

2 comments:

  1. windu nyer nk join bersidang..='(

    nnt kim salam kat cik yan, cik sam & cik sikin..

    alip ngan azie jugak..

    eh fik jugak..

    erm..semua jela kak..

    hehehe =p

    ReplyDelete
  2. tu lah. akak pon klw time stay buat keje2 ni teringat kat ain.... (-__-)

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)