Thursday, November 25, 2010

..: ke niLai 3 ke 'biLik aiS' ke aLamaNda :..

ari tu aku ke nilai 3 mencari sesuatu [eh, dua brg jdnye duatu <--- ade ke perkataan ni? apakahh?? hahaaa]. pahtu dah setel sume tu, aku ajak encik kamu singgah di bilik ais ataupong nama gelamer dia ice room. kehkehkeh.... dah lame ni nak mkn kat sini. haaa.... ni kebetulan dh lalu kan mmg saje a klw tak singgah....

jadinye ke ice room lah kita yeee..... 

 
..: tengok tengok menu.... pilih pilih.... pahtu order :..


..: pahtu msg idot. tanye kbr raisha ;) :..


 
..: ini yang kami order. tapi aku dh tak ingat ape name dia. hahahaaa ;p sebab masa order tu sambil baca sambil order. mmg takdo la nak hapal nama makanan ni ha. jadi mmg lah lupo sesadooo.... :..

menu aku dgn encik kamu lbh kurang jek. cuma dia punye takde sifud. aku ade wantan wantan camtu ha lah nama dia. 


..: uiii..... muka beso umah! muahahaaa ;p :..


..: ijau mata memandang ;) :..


..: ini salah satu menu istimewa ice room. katenyeeee..... aku tak ingat nama cuma yg aku ingat dia ade mcm bijan tu tp wane itam. sedap gak menda nih. lps ni klw g lagi nak try menu lain plak a :..


..: perut sudah konyang... mari kita meneruskan perjalanan kembali ke pangkal jalan putrajaya :..


ke alamanda plak kita yeeee..... masa kat nilai tu cuaca panas jek. tetiba sampai putra tu ujan lebat wehh.... dia taklah lebat yg kasar kasar tu. dia ujan halus halus jek tp lebat. kira klw langgar tu basah gak aa...

 ..: haa gitu lah... :..


..: sebelum masuk tu encik kamu berasap dulu. amaran: mereka yang di bawah 18 tahun DILARANG meniru aksi ini ;p :..

masa ni plak org ramai giler kat alamanda tu. watpe ntah. parking sampai kat atas skali yg tak berbumbung tu pong penoh cakap ko... lif pong jem. ape la yg diorang buat reramai kat alamanda ni.... g lah tempat lain... haihh..... ;p


owh ye..... mau tau apa yang aku beli di nilai 3 itu.....?
haaaa.... meh cni tgk meh...... ;)

 
 
 
..: okies. cket cket dulu. untuk keseluruhannya, kena tunggguuuuuuu.....!! hehehee :..





i'm signing off.......

..: dengan rokok di tangan. amaran kementerian kesihatan : merokok membahayakan kesihatan ;p :..


untuk ain zulaikha : ain, ni lah yg akak bgtau ari tu. ain ble bayangkan keseluruhan dia camne tak? takpe takpe.... nnti ain dpt tgk gak. hehehee 

daa.... =)

2 comments:

  1. rasa macam tak sabar nk tgk baju itu dipakai. hihi

    ReplyDelete
  2. heheheee.... sbb tu kena dtg nnti kedua2 majlis. eh silap, bkn kena tp wajib ;p

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)