Wednesday, October 9, 2013

..: merindukan... :..



Rindukan siapa? Siapa? Haaaaa....



Eh bukanlah. Takkanlah rindu diri sendiri kan. Hehehee.. Sebelum bagitau sape yang dirindu tu, meh la kita tengok muka tuan punya blog dulu. Sila redha.. Hekhek ;p
Ini 1st time pkai camni. Sebelum ni aku tak kompiden nak kuar pakai skirt ke dress camni. Dress tu ade la, tapi besenye kuar malam. Macam pegi makan je ke.. Kuar yang sekejap sekejap camtu je.. 



Haaaaa... Rindukan dia ini lah. Si manes kesayangan. Rasa macam dah lama jugak tak jumpaan dan berjimba jimbaan bersama sama. Huhuhu...







Walaupun dia ni tunang adik aku, tapi rasa macam kawan sendiri je. Ceh padahal jarak umo tu jauh kan. Peghasan mak hencek! Hahahaaa ;p
Bila ntah nak jumpa lagi dia nih. Hmmm...



*Gambar masa bulan puasa hari tu. Time ni nak pegi berbuka dengan Kak N, Abg Nizam, Akim dan Kecik. Tak kenal mereka semua ni? Takpe abaikan saje ;p 


Daa... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)