Wednesday, September 8, 2010

..: beRbuKa deNgaN geNg geNg :..

plan dgn budak budak opis nak buka same kat luar. yg rapat rapat jek lah kan. bukan sume pong... buka ari jumaat, 3hb september bersamaan dengan 24 ramadhan. plan asal ari sabtu. tp sabtu tu masing masing dh ade episod lain plak. jadi dibawalah kepada ari jumaat. 

yang terlibat mase ni; aku & encik kamu, idot & kemal, yb & aida, ain & annas, pizi, dan cik ain. 

tempat dan tempahan adalah urusan cik ain z. kat pkns bangi. restoran cempaka rimba. menu adalah atas usahasama rasa tekak kami semua ;)

kami sampai dh lambat. mereka semua dh nak habis makan. sbb jumaat tu encik kamu kuar opis agak lambat. bese la kan keje dia tu. huhuuu~ 

sampai sampai tak payah tunggu lame. terus duduk makan jek. heheheee....
naseb baik ain pong sampai agak lambat gak. ade geng mkn (^_^)

..: mase kami mkn ni, diorang tu tengah borak borak. menu kami ade ikan masak pedas, tomyam sifud, sup ekor, telor dadar, kailan ikan masin, sotong goreng tepung, air 3 jag, nasi putih :..

..: dh lepas makan..... mcm bese la kan... yg kiri tu aida : idot : cik ain :..


ade banyak ni ha. layan jek lah yee.... ;)

..: aida : ain : aku :..

..: dua dua ain. dua dua org nogori. cik ain : ain :..


..: okies. ni turn diorang plak yg lelaki(s) :..


..: kemal : yb : annas : pizi. 2, 3, 4, 5. huhuu~ :..


dahhh...... dahhhh...... bagi kami balik posing posing. heh!~ 

..: aida : ain : aku : cik ain : idot : idot tgh peknen 8 bln. due bln 10. tp perut dia x beso sgt :..


..: tukar posisi plak. hehehee ;) :..


okies. pahtu yg lelaki(s) tu sume nak gak posing. lagi over tauuu...... mmg gedikness sungguh. huh!


tak caye? saksikanlaaaa......


..: mase ni ok lg. behave lg :..


..: ni dh setat ckettt.... :..

..: ni dh gedik dh. huhuu ;p :..

ade kesah mase ni. lebih kepada tragedi henpongmu bukan henpongku. klw ingat balek mmg lawak. pahtu nak gelak jek rase. hahahahaaaa ;D
tp mmg kecoh la ari tu. heheheee....
lps abes tu masing masing bwk haluan sendiri. ain & annas ke alamanda. kami yg lain tinggal lagi kat situ sbb nak cari brg. pahtu dh mlm cket kami sambung lepak minum lg. tp ain jek a tak join sbb dia dh blah dulu. 
lps lps ni ble lepak lagi. besh ooOOOOoooo (^_^)


we all signing off.....

..: dh ble jd model dh kami ni. heheheee ;p [apahal laa... sume org duduk dia sorang jek yg berdiri tu.... haihhh.....]


*lelaki ade (s) sebab ramai. ehh? boleh gituu? heheee.. kira mcm satu takde s. banyak ade s lah. mcm blaja bahasa inggris dulu. singular n plural tu... korang phm tak? ah takpelah ;D

daa.... =)

2 comments:

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)