Friday, September 3, 2010

..: beR'seCret' beRtiGa :..

dh nak ujung ujung pose baru la sebok nak buat episod psl buka pose dgn sahur bagai kan. nak buek camnooo..... redho yo lahh.... huhuuu~

ini kejadian pd ari rabu 25hb ogos ari tu. pose yg ke 15. hebat tak aku ble hengat? hehehehee ;p kuar bertiga. dua anak dara, sorang bakal mak dara. kami makan di secret recipe [SR]. tak booking pong. lps keje ari rabu tu, terus ke alamanda dan tuju ke SR. meja dh penuh. hamek koooo...... naseb lah ade 1 ke 2 jek meja yg masih available. so kami duduk jap, order dan bayo deposit. pahtu kuar g tpt len jap. 

selain makan main course yg di order di SR itu, kami mau beli ini jugeee..... 

  ..: donat big apel dan wafer. sume pong teringin nak mkn. hehehee ;) :..




..: hahahaa! disebabkan syedap aku tepek lg ;p :..



pahtu kembali ke jln yg benar...... 


..: SR bg air sirap free. dgn kurma dan ade gak kepek ape ntah. kacang dal kot :..



..: anak dara tu lah. dgn sebelah ni, bakal mak dara, si idot =) :..

 ..: siannn.... lapo sgt dh budak tu haa... ;p :..


 ..: ni anak dara lagi sorang. ecececee ;) :..



 
..: air olen ku. fresh squeezed orange katenyeee.... huhuu~ :..


..: kelosap [read: close up] cket. lame lame tgk ble haus balik nih. hahahaa buruk perangai ;D *kelihatan di situ perut idot ;) :..


..: hot chocolate idot. air ain lupe nak snap. dia minum apel kasturi. atau dlm name lain nye apel asam boi. syedap! :..


..: ain punye chicken gordon bleu [betul kot eja gordon tu. hentam sudaa...] :..


..: grilled mushroom chicken idot :..


..: my grilled black pepper chicken. nasi dh selerak. *nangessss.... ;p :..


..: okeh ain dh lapo. jom makan. nyum! nyum! :..


..: ini lah hasilnye selepas makan. burpp....! (^_^) :..


lps mkn bese la kan. sume pong dh dok menyandar jek.... klw kami yg bwk perut sendiri ni jek pong dh x larat nak jln, ape tah lg mak yong yg dh sarat tu kan. heh!~ 
tp kami gagahkan jugak kaki sbb ade nak cari brg cket. g guardian jap, pahtu g paksen beli kad raye, pahtu....... balik la weh! dh mongah dh ha. huhuu~ ;p



*tgk makanan ni sume rase nak mkn lg..... lagi lagi wafer dgn si gordon bleu tu. haihhh.... (-_-") 



daa... =)

2 comments:

  1. chicken CORDON bleu la..bukan GORDON..sebut pon xtau cmne nk oder??=p

    ReplyDelete
  2. oloh? ala xperrr.... ari tu pong ain tunjuk jek. kira ok lah. x pyh sebut. tunjuk terus. hahahaa! ok la tu... kita g nnti naik potron ain eh eh eh ;p

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)