Monday, September 20, 2010

..: caMpuR seMua baGi haBesSs... :..

aluu.... aluu..... ari ni ari pertama aku bekerja. mood harus ke laut lah kan. semalam nak balik sini pong dh malash tak hengat punyeee.... heheheee ;D

okies. ni aku nak bg tepek habis sume cite dgn gambo yang dok tangguh drpd pose ari tu. bile dh setel yg ni, baru aku cite psl kejadian 1st day raye & besday aku tuh ;)



 ..: heheheheee.... ceromin mate baru. encik kamu belikan. dia beli spek dia sbb nak ganti spek yg dh 2 kali patah. pahtu dia offer utk belikan aku satu. jadi.... kena cakap tanak ke kan.... heheheee ;p :..


kasik kelosap ckettt.....


..: haaa... amacam? okeh takkkk....? huhuu~ :..


kami lepak bersama kawan kawan encik kamu. ni kawan dia drpd mase blaja dolu


..: mr. fica dan tunangnye, su. mereka ini dua dua pong fotografer. aku suke tgk su ni. walaupong baru 1st taim jumpe, dan aku tak banyak borak pong dgn diorang. tp aku rase ok ok la kott... :..




..: ini mr. epul. dia dh kawen. sblm dia kawen dulu, ensem oooo..... bdn ramping jek. skang ni ensem la gak cuma bdn dh 'sehat' walafiat. hehehee ;p :..


kami lepak kat murni discovery. aku cuma amik gambo makanan kami berdua saje. mereka punye aku sogan nak snap. sbb mereka ade kemera yg mahal [pandai pandailah korang cari ape kena mengenanye]..... huuu....~




..: honey dew ku : nasi goreng ciken cop ku : spageti carbonara encik kamu :..



spageti dia syedap oohhhh.... lps ni klw g makan kat situ lagi, aku nak order carbonara gak a. heheheee (^_^)




haaaaa...... dan ni aku nak tunjuk cket nih... 


..: waahhhhhhh!!! channnnn..... heheheeee ble sebut camtu? ble la kan.... klw dh wacan tu takkan le aku beli baju ke majalah ke kat sini kan.... :..




..: ini dpt free. beg yg kecik dan comei. huhuu~ :..




..: ini lah hasilnye di dalam beg wacan td. psl ni aku buat episod khas nanti ekkk..... ade kaitan dgn sambutan raye & besday aku. wuwuwuwuwuuuu~ :..


sebelum sebelum ni aku ade cite gak psl aku dan encik kamu tu kuar g cari barang barang sume. [aku tak link sbb episod mcm merapu lebeh. hahahaa]. dan ini adelah barang yg paling utama antara yg diperlukan tu. tp ini lah yg dibeli paling last sekali..... hahahahaa 


untuk cerita selanjutnya, nantikan di episod yg akan dtg nanti yekkkk..... poyosssss..... ;p


we both signing off...... 



..: dengan muka aku nampak separuh jek. hampeh!~ huhuu~ :..


daa.... =)

4 comments:

  1. ade banyak bende nak komen kat sini.

    1st : tergoda i dengan speck baru u tuuuuu.
    hihi (; (rindu speck sendiri. HAHA)

    2nd : best gilee tengok spageti tu. nasi goreng ciken cop pon best. ah sumenye best lah!
    (pasal makan nmbo 1. KIHKIH)

    3rd : cantiklah cincin itu.
    "wahhhh *chan" hehe

    ok dah habih komen! hehe

    ReplyDelete
  2. ade banyak gak nak kena balas komen nih ;p

    1st: ai takde niat nak goda u pong. tp klw u dh tergoda, senang lah cket keje ai. heheee
    [spek im sehat2 sahaje. usah khuatir ;p]

    2nd: mmg sume tu besh im. nanti klw kita dpt kuar same2, kak ita bwk im mkn kat kedai tu k =)

    3rd: tenkiu2. nanti sampai mase im plak. hehehee ;)

    okies dh habes balas komen. huhuu~ ;p

    ReplyDelete
  3. ade byk lg nak kene reply ni.

    1st : pasal speck tu saje je gedik nak rindu2. padahal x pun. hehehe

    2nd : OK. set. bile?
    (teruuusss tanye bile. makan punye pasal. hahaha)

    3rd : Amin ya rabbal alamin... :)

    ReplyDelete
  4. banyak gak lagi nak balas nih.

    1st: mmg ah. gedik2 kat sini org taktau. xpe im. heheee

    2nd: bile2 tak kesah. kami mmg available jek. im tu yg sohsah. setuden kan... ;p

    3rd: InsyaALLAH... amin....~ =)

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)