Sunday, August 22, 2010

..: reZeki ;) :..

ini bukan aku punye. tp rezeki abg nizam. dia masuk pertandingan Big Apple Donuts & Coffee dan menaaannngggggggg!!!! hohooooooo!~ [habeslah terlebeh eksaited! hahaaa ;p]

 ..: mase amik adiah ni bln pose tau.... 14hb ari tu tak slp aku. opis diorang nih kat bandar mahkota cheras. kiri kanan tuh org big apple. yg kiri tu yg attend kami dan terangkan psl tiket flight, penginapan dan segala benda yg perlu kak n & abg nizam tau sblm blepas ke hong kong. juga psl voucher yg free donat tuh :..


haruslah suke kan. donat big apel weh. syorgaaaaaaaa........ (^_^) [mcm lah haku punye kan. klw haku punye lg lah tak sedor diri. hahaa]

*Alhamdulillah.....~

daa... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)