Wednesday, July 28, 2010

..: aDe baNyaaaKkk : hOhOoo...~ :..

ari ahad lps kuar ptg. dlm kul 4 camtu. mula mula ingat nak g the mines. tp change plan to wangsa walk. jalan jalan saje. xde membeli ape pong. 
mase jumpe tu dua dua pong x mkn lg. jd kena lah isi perot dulu. baru ade tenaga nak jln kan [heh!~]. kami ke kedai utara saje...

cuaca adalah basah pd ari tersebut. ujan jekkk..... lebat gak. tejuk tejuk. huhuu~


 ..: encik kamu mkn nasi lauk dgn neskepi. aku mkn nasi goreng kg dgn limau ais :..


lps makan dan encik kamu selesai berasap, kami lincah ke wangsa maju. sementara tu mcm bese........




..: haa...haaa...haruslaaaaa..... heheheee ;p :..




..: bagi la jugak kan..... ni aku dh edit bg terang cket. klw x, x prsn ade org dlm gmbo ni. hahahahaaaa!!! opss.... ampun encik kamu.... ;) :..


sampai wangsa walk tu, jln jln pusing habis kasi tawap 1 bangunan. turun naik. pahtu g serbey gak tiket wyg. tp xjd pong nonton. jln jln jek a. encik kamu kate xnak tgk wyg. so okies lah. 


..: gmbo penuh aku ari tu.... ni jek rasenye... [kak n, sila tgk baju baru. heheee] :..


smpai mlm gak la kt dlm wangsa walk tu. pahtu sblm balik kami g mkn mlm plak. [abeh laa... pd hal mkn td pong dh ptg. huhuu]


mkn di kedai murni [ss murni ke? ntah ek. aku xtau name penuh kedai ni. huhuu]
kedai ni dh la slalo jek penuh dan ramai org. [dh penuh tentulah ramai org.... alahai songal...]. tambah tambah ari tu ujan kan. kusi meja xde kat luar. sume dlm kedai. lg a packed. tp dpt la gak tpt duduk [pd hal kedai ni 2 tingkat. tp nape ntah x duduk kat tingkat atas. huhuu~]


..: sementara tunggu org amik order :..




..: aku mkn french frais jek [kunun nak yg ringan jek. heh!] dgn air jus nenas. dia ade letak laici dgn nata de koko gak :..


..: ini..... bese la kan. si hantu spageti tuh. bolognaise dgn neskepi ais :..

dia siap rikues kuah lebeyyyy.....


..: mmg lebey a diorang bg. hamek kooo....! melimpah ruah. hohoo~ :..

encik kamu ni tgh sakit gigi. mase mkn ni, aku dh tolong. dia pong dh mkn. bnyk gak kami mkn. tapi........


..: masih ade banyak  ni. mmg lebeh sungguh. sudahnye bungkus saje :.

lps mkn, naik tingkat atas jap. nak g toilet. tingkat atas kedai ni ble thn. cantekkk.....! (^_^)


..: encik kamu amik gmbo set kusi meja ni untuk masa depan :..



..: toilet dia okies. bersih. dan ini sinki dia. unik lah pd aku. dia punye tpt kuar air tu diorang guna buluh. tu yg mcm jakun jap. hehee ;p :..

ondaway balik tu aku layankan kamera henpong encik kamu ;)


..: bile ujan, mlm jadi semakin gelap [kan?] :..


..: air ujan :..


takkan a nak bazir kodak amik gmbo kosong camtu jek kan...... heheheheeee 


..: ish... ish.... kat dagu tu jek dh sekilo. hahaa :..


okeh... okeh.... sian plak kat encik drebar kamu ni kan. bg la jugak..... 
tgk le aksi aksi dia plak. den maleh nak koba. hahaa ;p


..: hahahaa ;D :..


okies, encik kamu...... behave cket.. hehehee


..: okies =) :..


dah..... cukup. kang org muntah ijo plak. huhuu~ ;p

..i'm signing off..

..: dh puas amik gmbo dr bwh tepi sume. amik dr atas plak. [nmpk jelas rmbut afro dia ;)] :..


balik tu still ujan gak lg cket cket. cpt cpt smpai umah. tejuk tejuk ni tido.... pehh.......! syorgaaaaaaa...... 


daa... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)