Thursday, July 22, 2010

..: ~ePisoD khaS~ :..

yaaaaa....... seperti yg diwar warkan [mcm la ade org tunggu tunggu sgt kan. hahaa ;p], aku dok sebok canang pasal episod khas segala bagai tu kan, makanyeeeee...... ni lah dia haaa....


ni den nak koba cket nih. akak den si ain tuh [kak n] sudah berjinak jinak merpati dlm bidang perniagaan..... dia niaga ape? haaaaa..... setay tiunnnnnn..... =)


jeng......












jengggg......








jengggggggg........!




dia bisnes cokolatttt! nini cokolat celup. celup! celup! hahaaaa [oppsss.... terlebey sudaaa....]




okehhh..... tukar mode serius. ehem...


coklat ni dia buat sendiri











daaaannnnnnnn...........


-








--
















---
















----














-----










hasilnyeeeeeeeeeeeeee...........








~
















~~
























~~~




















blm lg........ bawah lg cket! heheheheee..








~














blm lg........ ;p






=












==




















===


















====




















===












mempersembahkaannnnnnn.......!!!! [mcm gerand sgt jek!~]








----------


















tadaaaaaaaa!!!!







..: da cokolatsssss...... =)  eceh main tindih tindih plak...! hehee ;p :..




..: ini lah hasilnye. daun dan lep lep =) :..







..: kipas plak. wane wani uuuuu.....! *wink wink :..



okies. sedikit penerangan. coklat nih ade isi kat dlm dia. ble letak kacang, coklat cip atau beluberi. wat mase ni kak n jual 1 bekas yg kt dlm gmbo atas tu ade 20 biji, 10 hengget. klw 50 biji 25 hengget. selain inti kacang dgn beluberi tu, ade gak letak benda yg wane wani nih kat dlm dia. 


..: aku xtau name dia. jd aku letak name dia kalerpul-lep. hehee ;) :..




rase coklat nih x manis sgt. aku dh bg test kat bbrp org. komen sume same. kate sedap dan x manis sgt. dia thn 3 4 bln. x pyh masuk peti sejuk pong dia x cair okehh... ble juge dibuat untuk cenderahati, hantaran, hadiah, dan lain lain. haaaaa...... ble gak buat kuih raya!! [raye dh dekat nih. hehee ;)] pahtu inti dlm tu ble pilih nak letak ape. bentuk dan kaler pong ble pilih juge. nak kaler sume coklat, xnak wane wani pong ble. kiranye kak n punye setail nih, ikut suke korangla. asalkan yg munasabah la kannn..... munasarawak xble okehhh....! dan sila jgn banyak songeh. hahaaa!   =)
 
kak n kate dia nak buat belok jugak utk bisnes dia ni. klw dh siap belok dia kang aku link link kan eh......


skang ni klw ade sape sape yg bace belok aku nih [sungguh baik nye ati anda dan saya sangat sangat sangat hargainye-sungguh tacing. huhuu~] dan nak tempah ke, ble le tinggal kan komen ye. x kisah lah pembaca senyap ke [ade ke? sungguh peghasan (-_-")], KALAU rase rase nak try yg 10 hengget tu dulu, pong ble sajeeeee......


*ade jugak bentuk bunga. nak bentuk yg mcmane, kaler ape, isi ape, bgtau jek yek =)


daa... =)


2 comments:

  1. haaaa..... apo laie
    order lah. ble buat raye. nak bg uri ke..
    hehehee ;p

    rase dia x manis sgt tau im
    thn lame plak tu

    ReplyDelete

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)