Wednesday, July 14, 2010

..: meNdoaKaN :..

klw kamu org masih ingat lg pada puan kakak ipar encik kamu yang name penuh dia aku xtau. aku panggil dia kak amy saje.
semalam encik kamu balik keje, dia tepon. ajak kuar mkn dgn angah, kak amy & alongnye. lps tu dia kate ble la g jumpe kak n skali. ondaway tu dia kate angah nak bwk kak amy g klinik jap. tp mase dia smpai umah aku, angah dia msg bgtau nak bwk kak amy g hospital kpj shah alam. terus lah encik kamu kol angah kan. mcm serius jekk....

angah dia kate kak amy sakit perut dh brp lame ntah. so, terus ke kpj. kami pun terus ke kl saje. kensel mkn mlm bersama mereka. g mkn kat kayepci bukit bintang. [gmbo tunggu encik kamu bg. huhuu~]
mase mkn tu angah dia msg lg bgtau yg kak amy mungkin kena thn wad. xtau bp lame. suspek apendiks. kena tunggu specialist dtg cek dulu. dlm pd tu aku msg gak kak n, psl nak jumpe sume tu kan. pahtu dia pong dh balik bilik n ngantuk. plus, ari ni dia nak balik kluang dh. aku pong balik kg minggu ni. so, aku x jd jumpe dia. jumpe kat kg jek lah nnti.
lps mkn decide balik jek lah. pahtu along kol kate nak g tgk kak amy. jd lps encik kamu anto aku balik dia ke kpj dgn along tengok kak amy.


encik kamu msg aku dlm kul 1.30 camtu bgtau yg kak amy kena bedah terus. giler ah! ekspres seh..... mlm tu g spital, mlm tu dkto cek, mlm tu thn wad, mlm tu gak bedah. uiiii...... cam ngeri gak. and sedih la gak sbb baru ari tu kuar same2 dgn kak amy. tetiba dgr2 jek dia sakit.  tp nsb baik lah gak segera kan. dia pong x tunggu lame nak g cek. and spital pong x tunggu lame terus jek bedah. klw lg lame kang xtau la plak camne kan.


pg td aku msg angah tanye keadaan kak amy. Alhamdulillah.... she's fine. lps operation tu dia terus tido.  tp xtau lg bile discharge dr wad.


 
semoga cepat sembuh kak amy. nnti klw sempat ita g lawat kak amy eh.. eh.. eh..


daa.... =)

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)