Friday, July 16, 2010

..: tiDaaaaaA@@aaAkkkkKKKkk!!!!!!! :..

habeh la kan. tajuk pong dh meroyan dh. huhuu~
ini sume adalah disebabkan diet ku ke laut china selatan. eh tak, mediteranian jauh cket. dan sumenye salah encik kamu! haihhh......! asal kuar jek ajak mkn. kuar jek ajak mkn. asal mkn jek ajak kuar. pahtu mkn nan cheese lah cizi wajes lah. heh!~ (-__-")

ni ari selasa lps. [yg kak amy kena thn wad dan operate kat kpj shah alam tu]. klw x, kan nak g mkn dgn along angah n kak amy sume. pahtu nak g jumpe kak n. tp x jd. last last kami ke finger lickin' good sajeee..... emmm.... kiloS pong feeling gud jek nih naik nih. huhuu~ 

kayepci bukit bintang adalah ramai makhluk Tuhan paling seksi. ramai org areb dan matsalleh matsalleh


 ..: tgk..... kena brato panjaaaaannggggggg...! sosak sosak~ :..




disebabkan lame sgt tunggu giliran kan, terpaksa lah.....




..: hahahahaaaa!!! ;D :..




okies. akhirnyeeeee...... hoye! hoye! [giler ah. bising kate tambah kiloS lah hape lah. tp dpt makanan suke jekkk..... ade ke org x suke dpt makanan? hah?! ade ke? ade? eh, emosi plak. behave2.... huhuu ;p ]






mempersembahkannnnn.......










..: segerombolan makanan. perkenalkan 2 cawan encik air, 1 kotak cik popcorn, 3 botol encik sos, 3 ketul puan ayam [haaaa???!] di atas pinggan snack plate, sekotak encik rokok, segugus cik kunci, bbrp lai cik tisu, ade t'selindung di blkg sane ialah sekumpulan cizi wejes [apakahhhh??!], tdk lupe cik roti, kentang putaq dan koslo :.. 




..: kasi nmpk cket cizi wejes nih. td t'lindung. nak enterperem gak. oloh... oloh... :..


tgk lah. camno lah x tmbh kiloS. si kamu ni mmg akan sogok aku dgn cizi wejes tau. jahat tau. [hahahaabislah slhkan encik kamu kan. pdhal sendiri pong t'goda. huhuu ;p] dh la yg attend kitorang mlm tu kwn encik kamu nih. sume dia bg extravaganza. tu yg dpt ayam 3 ketul. pahtu tgk la cizi wejes punye sos tu. melimpah ruah ha...




..: mkn mkn :..




..: cubaan mengecutkan pipi yg dh kembang serumah ('',) :..






ondaway ke keta, t'srmpak dgn teksi ni


..: gerek kan. dlm kete ade kete. so pnmpang ble pilih nak naik kete mane 1. hahaa! mmg kena pelempang a pnumpang tu ;D :..


lps mkn tu encik kamu terus anto aku balik. sbb dh x jd nak jumpe kak n. plus, encik kamu pong nak g lawat kak amy kat kpj.




..: angah & kak amy sblm kak amy masuk bilik bedah :..




..: see.... nak masuk bilik bedah pong muka atak senyum lg. nice kan =) :..




kak amy ni mmg senyum jek. muka pong dh manis dh. ckp lembut jek. bkn mcm haku. hahahaa! ;p 

semalam angah msg encik kamu bgtau yg mungkin kak amy akan discharge pg ni. ape2 pong semoga kak amy cepat sembuh =)




daa.... =)




 

No comments:

Post a Comment

gO stRaight doN't beLok-beLok ;)